Word jij onze nieuwe leerling-audicien?

Heb je affiniteit met zorg, ben je commercieel en geïnteresseerd in innovatie en techniek? En wil jij echt het verschil kunnen maken in iemands leven? Dan is het vak van audicien echt iets voor jou.

Wij bieden onze leerling-audiciens een geheel betaalde opleiding, een marktconform salaris op werk- én schooldagen en de juiste begeleiding naar de functie van volwaardig audicien.

Kom jij bij ons werken en leren? Dan heb je doorzettingsvermogen en ben je flexibel. Eén dag in de week besteed je aan school om alles te weten te komen over de theorie. De overige drie of vier dagen in de week ben je samen met je collega’s in één van onze Schoonenbergwinkels aan het werk om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Daarnaast besteed je 2 tot 5 uur per week aan huiswerk en opdrachten.

Sonova & Schoonenberg

Sonova is de moederorganisatie van Schoonenberg. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland en de organisatie is klaar voor de toekomst.

Eén van de kernwaarden van Sonova is ‘we bevorderen innovatie’. Dit zie je terug in de kwaliteit van onze eigen producten en in de kwaliteit van de zorg voor onze klanten. In de Nederlandse Sonova retailorganisatie werken zo’n 450 betrokken professionals om onze klanten elke dag weer het plezier van horen te laten ervaren. En daar willen we in uitblinken. Bij Sonova nemen we ook onze verantwoordelijkheid. Als je iets afspreekt, kom je je afspraken na. Zowel met de klant, als met je collega’s en met de organisatie.

Bij ons kan iedereen zichzelf kan zijn en er is respect voor elkaar. We stellen de beste teams samen en daarom loop je, als onderdeel van de sollicitatieprocedure, een dagje mee met je (hopelijk) toekomstige team in de winkel.

Servicekantoor

De Schoonenbergwinkels worden ondersteund door de collega’s op het servicekantoor. Dit kantoor is gevestigd in Rotterdam. Ook hier staat innovatie voorop en wordt - versnelt door de coronapandemie en zodra het weer kan - gewerkt op basis van Activity Based Working.

Online experience days

Tijdens de online sessies vertellen we je tijdens een online sessie alles wat je wil weten over het leer-werktraject bij Sonova. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe sessies.

Ga in gesprek met net afgestudeerde collega Yvette over de opleiding en met Marc, één van onze ervaren audiciens, over het vak. Onze Learning & Development Specialist Anne-Roos licht de ontwikkelmogelijkheden toe en onze HR Business Partner Lise neemt je mee in het werken bij Sonova.

Wat breng je mee

 • Je hebt affiniteit met zorg, bent commercieel en geïnteresseerd in innovatie en techniek.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel.
 • Je werkt goed samen met je team.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid.
 • Je bent bereid om op koopavonden en/of zaterdagen te werken.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
 • Je bent bereid om 2 tot 5 uur per week in je vrije tijd te besteden aan je opleiding.

Wat bieden wij jou

 • Een uitdagend leer-werktraject, waarbij je versneld je mbo-diploma audicien met StAr-registratiebewijs behaald.
 • Een marktconform salaris op zowel je werkdagen als op je schooldag.
 • Een aantrekkelijk bonussysteem.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere aandacht voor je vitaliteit (denk bijvoorbeeld aan korting op je sportcontributie en een fietsplan) en aandacht voor viermomenten (zoals een vrije dag op je verjaardag).
 • Ook na het afronden van je opleiding veel aandacht voor trainingen, workshops en je persoonlijke ontwikkeling.